Search This Blog

Populære indlæg

Saturday, October 17, 2015

email udveksling med rigspolitiet

Politiet nægter at forholde sig til det jeg skriver!

her er en email udveksling jeg har haft med rigspolitiet.

---

Fra: ***** [mailto:******@*******] 
Sendt: 8. oktober 2015 09:28
Til: KOS FP Rigspolitichefens forkontor
Emne: skal vi prøve igen?
 
hejsa
 
i ved godt - ligesom resten af verden - hvad der er blevet gjort mod mig... og hvem der har gjort det.
 
vil i sørge for at det stopper, tak. vil i sørge for at mine ejendele der blev begået hærværk mod under såkaldte hemmelige ransagninger erstattes, tak.
 
til gengæld undlader jeg at føre min plan ud i livet. jeg er ikke psykopat men omvendt er jeg ekstremt træt af smerter, sår og chikanerier. derudover får den Danske stat mulighed for at hyre mig som hoved designer til et statsligt it system. at jeg har tænkt mig at møde op i kvindetøj fremfor et jakkesæt kan umuligt være et problem. det kræver ikke lovændringer eller dispensationer af nogen art.
 
jeg har ikke planer om at begynde at ryge hash - som er det eneste rusmiddel jeg kunne drømme om at indtage frivilligt - igen da jeg med garanti får brug for min hjernes fulde kapacitet til den store opgave vi taler om.
 
jeg kan altid vælge viningedøden i kamp med politistaten hvis det er det i ønsker men er det ikke en latterlig smålig måde at afslutte det her på? valget er jeres... ikke mit!
 
***
***
***
***
 
foretrækker email som kommunikationsform
 
Don't be me. It's too easy 😊

----

Kære Niels-Arne Nørgaard Knudsen
 
Ved e-mail af 8. oktober 2015 har du rettet henvendelse til Rigspolitiet.
 
Rigspolitiet kan ikke ud fra din henvendelse nærmere fastslå, om du ønsker Rigspolitiets bistand og i givet fald til hvad. Rigspolitiet skal derfor anmode dig om at præcisere nærmere, hvis du mener, at der er tale om et forhold, som Rigspolitiet bør behandle.
 
Rigspolitiet kan oplyse, at anmeldelse om formodede strafbare forhold skal indgives til den politikreds, hvor gerningen har fundet sted. Politiet iværksætter efterforskning, når der er rimelig formodning for, at et strafbart forhold, som forfølges af det offentlige, er begået. Det bemærkes, at Rigspolitiet ikke kan optage en anmeldelse eller foretage efterforskning mv. i relation hertil.
 
Du kan få nærmere vejledning om anmeldelse af strafbare forhold på politiets hjemmeside www.politi.dk eller ved henvendelse til dit lokale politi på telefonnummer 114.
 
Med venlig hilsen
 
Morten Nielsen
Politifuldmægtig
 
Rigspolitiet POLITI
 
Direktionssekretariatet
Polititorvet 14
1780 København V
 
----

til Rigspolitiet

jeg er blevet forgiftet og der er blevet begået hærværk på mine ejendele under hemmelige ransagninger.

jeg er overbevist om at det er PET der står bag, blandt andet fordi jeg har genkendt en civil-betjent - en lille nar med overskæg som han for nyligt har farvet sort.

jeg har gentagende gange skrevet de her ting og det er rart at i reagerer. hvis ikke det er en sag for rigspolitiet så ved jeg ikke hvem der skal tage sig af det!

det startede for cirka 2 år siden. jeg drak en tår af en kop kaffe og tog et hiv af en joint, drak lidt mere kaffe og så ramte det værre end lsd og ekstasy tilsammen. det skal lige indskydes at et par dage forinden havde en kammerat og jeg røget af samme klump uden anden effekt end den hash normalt giver.

jeg har yderst smertefulde sår på hænder og fødder og de minder mere om resultatet af krokodil end psoreasis og helvedesild og hvad jeg har hørt sundhedsmyndighederne har prøvet at bilde mig ind. det mest skræmmende er at en kop kaffe eller the med sukker virkede bedre smertestillende end panodil, garbaratio (300 mg) og dolol (50 mg) tilsammen.

jeg er blandt andet også blevet censureret stort alle steder jeg skrev noget i rigtig lang tid (det er ophørt nu) blandt andet fik jeg blokeret en bruger på information.dk for at skrive “at det er med ytringsfrihed som med alle andre frihedsrettigheder - man behøver ikke gøre brug af den”.

derudover har jeg haft en mindre sex-seance med 2 engelske agenter, manden sagde blandt andet “ i used to kill for the british government” og nævnte en episode i nord-irland. jeg svarede igen at jeg havde solgt kokain. senere pussede de en dominatrix (er til bdsm) på mig men hvor tit tror i det sker når jeg står småskæv på Christianshavn St og venter på bussen fuldt omklædt til kvinde at en attraktiv kvinde lægger an på mig? aldrig. sådan foregår det ikke. det er den submissive der kontakter den dominante. derudover vidste hun rigtig meget om mig på trods af hun aldrig havde mødt mig.

ja, jeg var hacker - det stoppede da jeg kom i besiddelse af nogle oplysninger jeg ville ønske at jeg aldrig havde set. den slags oplysninger jeg tvivler på i kender til. det var en livsstil i over 20 år.

jeg ved godt at det lyder paranoidt og med mine diagnoser så ville det være let at fastslå som psykose men jeg kunne altså indlægge mig selv og udskrive mig efterfølgende så det har jeg bevist det ikke er. jeg stoppede med hash for jeg vil gerne kunne mærke når bliver påvirket.

hvis det ikke er PET er det formentlig ghcq der stadig jagter mig fordi jeg har været involveret med Anonymous hvilket stoppede da de to englændere havde fat i mig. jeg har også været ude for at 2 Danske betjente stod i vejen da jeg var nede at hente mad på det nærmeste pizzaria så i kender udemærket til mig.

jeg har nogle dokumenter og noget video men jeg er ikke så dum at jeg sender det eller overhovedet kan komme i nærheden af det. der er nogen der holder øje med mig og sker der mig noget bliver det offentliggjort. det ligger skjult på darkweb. jeg kan faktisk kun offentliggøre det selv ved at komme galt afsted.

jeg kræver ikke at nogen bliver straffet jeg kræver bare at det er slut med at forgifte mig for jeg er træt af sår, smerter og chikane. det er det jeg mener når jeg skriver at det her skal stoppes.

hilsen

Niels-Arne Nørgaard Knudsen

---

Kære Niels-Arne Nørgaard Knudsen
 
Ved e-mail af 12. oktober 2015 har du rettet henvendelse til Rigspolitiet..
 
Rigspolitiet skal henholde sig til tidligere svar af d. 12. oktober 2015, hvori du blev oplyst, at anmeldelse af formodede strafbare forhold skal indgives til den politikreds, hvor gerningen har fundet sted. Politiet iværksætter efterforskning, når der er rimelig formodning for, at et strafbart forhold, som forfølges af det offentlige, er begået. Det bemærkes, at Rigspolitiet ikke kan optage en anmeldelse eller foretage efterforskning mv. i relation hertil.
 
Rigspolitiet har noteret sig det du har anført i din e-mail og takker for din interesse.
 
 
 
Med venlig hilsen
 
Morten Nielsen
Politifuldmægtig
 
Rigspolitiet POLITI
 
Direktionssekretariatet
Polititorvet 14
1780 København V

No comments:

Post a Comment