Search This Blog

Populære indlæg

Friday, September 23, 2016

Rød bloks vej til magten

hvis rød blok ønsker at erobre magten fra Lars Løkke og hans kumpaner så skal der en helt anderledes strategi til.

der skal lægges en samlet plan for hvad rød blok vil med magten og ikke bare politiske paroler og slagord for dem er de fleste godt trætte af medmindre det er i stil med "forbyd tørklæder" og lignende.

derfor:
 • alle ministerposter skal fordeles inden valget
 • der skal laves en samlet politik for de vigtigste områder (ikke prioriteret)
  • skabe arbejdspladser
  • overførselsindkomster
  • flygtninge og migranter
  • skattepolitik (og alt det rod der er nu)
  • en reel og sammenhængende it-strategi (der kan spares en del der)
  • forsvar
  • eu
 • en fælles kampagne hvor man bakker hindanden op men samtidig tillader konstruktiv kritik af egen politik fra egne rækker
 • en mere nuanceret måde at udnytte sociale medier (det er envejskommunikation nu og det holder ikke i et demokrati)

og så overhold aftalen. vælgerne er trætte af valgløfter der brydes så snart måsen er placeret på en taburet.

6 comments:

 1. det ser ud til at Ny Borgerlige når at samle nok underskrifter til at stille op så de kommer til at slås med DF om de vælgere der ønsker yderligere stramninger på udlændinge-området. der kan S ikke gå med da det vil frastøde resten af rød blok. og temmelig sikkert også nogle S-vælgere. og DF har ikke ligefrem vind i sejlene så de kan måske gå ind og forsøge med de blødere politikker for at kuppe vælgere fra S.

  velfærdsområdet samt beskæftigelsespolitik er betændt som skat så derfor udmeldingen om at NPM skal tones ned selvom det nok bliver svært, underforstået at MF ikke aner hvordan. her kan IT gøre en kæmpe forskel men igen savnes brugbare visioner.

  så kommer udtalelsen om købesex på trods af viden om at de der står med det i hverdagen har helt andre ønsker end forbud. desuden sendes handlede Afrikanske kvinder hjem og så kan de få fordoblet gælden og bliver sendt tilbage. det sørgelige er at de kvinder ofte ikke har andet valg.

  altså har vi et S der nu er ved at gentage V's fejl fra sidste valg: de vil magten fordi de andre er dumme og grimme.

  lad os nu høre hvad i vil og hvordan i vil opnå det. mere substans, tak.

  ReplyDelete
 2. lidt usselt gå moralens smalle dyd for at kuppe lidt stemmer fra DF selvom de implicicerede fortjener et spark et vist sted med sikkerhedssko på.

  den der sagde i krig og kærlighed gælder alle kneb kiggede vist ikke nok på politik 😂

  ReplyDelete
 3. godt så. i får lige lidt mere.

  it: tilskud til køb af it-udstyr som mobiltelefoner, computere og tablets til folk under en hvis indkomstgrænse. tilskuddet skal være et fast beløb således at en ung studerende har mulighed for at prioritere en dyrere computer med højere egenbetaling hvor en folkepensionist snarere vil vælge en billig tablet der lige kan håndtere netbank og så videre. dette gør at de fattigste vil have råd til at komme med på digitaliseringen. hvem har lyst til at sidde og rode med personlige papirer og følsomme oplysninger på et offentligt sted som biblioteker og væresteder? finansiering: offentligt tilskud og støtte fra erhvervsliv.

  ulighed: stats-støtte til at de fattigste har råd til forsikringer, herunder også sundhedsforsikringer. muligvis statsstøtte til en privat sundhedsforsikring der kan træde til ved tandlæger og dyr medicin. de lovmæssige vilkår for sådan en forsikring eksisterer ikke.

  ulandsbistand: en del af ulandsbistanden omlægges til at være støtte til unge i u-lande for at de kan starte virksomheder op. skal der bruges uddannelse kan der bevilges et studievisum.

  flygtninge/asylanter: som udgangspunkt kan man ikke opnå statsborgerskab eller permanent ophold som flygtning. det er en midlertidig beskyttelse til det er muligt at vende tilbage til hjemlandet. er det umuligt kan et naboland komme på tale. menneskeretsforkæmpere, aktivister og lignende der kan påvise reel livsfare i hjemlandet kan opnå statsborgerskab eller permanent ophold. ps: man lyver ikke om sin identitet hvis man ønsker beskyttelse under den ordning.

  invandring: over de næste 20 år vil en masse jobs forsvinde (op mod 50%). det vil sige at der ikke er brug for den høje indvandring vi har i dag og den med demografien er en dårlig undskyldning. over endnu længere tid - 40 til 50 år OG dette er globalt - vil der være brug for endnu færre mennesker. at vi forbereder os betyder ikke at vi skal ødelægge det med en utilsigtet invandring fra befolkningsgrupper der burde indse det samme - at der ikke er brug for nær så mange mennesker for at vi kan overleve. hverken globalt, lokalt eller i familien.

  ReplyDelete
 4. det jeg har arbejdet mest med er dog it, sikkerhed (anti-terror, cyberkrig, informstionskrig) og overordnet samfundsstruktur.

  ReplyDelete
 5. min første regel omkring sikkerhed er "anything i can think off 'they' can think off" ;-)

  og skat trænger endnu mere til en reformering end it og socialpolitik til sammen XD

  ReplyDelete
 6. derudover skal alle nye love overvåges i 3 måneder. hvis de opfylder kravene, det vil sige at de konsekvenser man ønsker opnåes så er loven indfaset. sker det ikke skal den til 2. afstemning der går ud på at beslutte om den skal rulles tilbage eller overvåges endnu mere med mere indsamling af data til følge. efter 3 måneder kan man analysere sig frem til om det drejer sig om justeringer eller den aldrig vil have de effekter man ønsker. drejer det sig om justeringer så er det 3 måneder til med intens øje på loven.

  embedsmændene skal jo også lave noget ��

  ReplyDelete